Čo obnáša práca finančného poradcu? Môj príbeh, výsledky a úspechy

Juraj Štefanak
July 8, 2024
3 minúty čítania
Čo obnáša práca finančného poradcu? Môj príbeh, výsledky a úspechy

Práca finančného poradcu zahŕňa komplexnú pomoc klientom pri správe ich financií. Finančný poradca poskytuje odborné rady, vytvára finančné plány na mieru a pomáha klientom dosahovať ich finančné ciele. Tento článok sa zameria na prácu finančného poradcu Juraja Štefaňáka, jeho úspechov ako vedúceho tímu a vplyvu jeho profesionálneho prístupu na spokojnosť klientov.

Jurajove úspechy

Juraj Štefaňák je finančný poradca, ktorý sa od roku 2017 venuje tejto profesii na plný úväzok. Odvtedy dosiahol pozoruhodné úspechy. Dnes spravuje financie viac ako 200 klientov. Tento veľký počet klientov svedčí o jeho odbornosti, spoľahlivosti a schopnosti budovať dlhodobé vzťahy založené na dôvere. Jurajovi klienti oceňujú jeho individuálny prístup a ochotu vždy pomôcť.

Odborná expertíza a transparentnosť

Juraj má hlboké znalosti v oblasti úverov, poistenia a investícií. Vďaka jeho odbornosti majú klienti istotu, že dostávajú najlepšie možné informácie a poradenstvo. Zároveň Juraj vždy komunikuje otvorene a jasne o všetkých poplatkoch a podmienkach, čím zvyšuje dôveru a spokojnosť svojich klientov.

Vďaka svojim vzťahom s poskytovateľmi úverov a poisťovňami je Juraj schopný zabezpečiť pre svojich klientov lepšie úrokové sadzby a výhodnejšie podmienky, než by získali sami. Tento prístup umožňuje jeho klientom dosiahnuť finančné ciele rýchlejšie a efektívnejšie.

Juraj ponúka svojim klientom doživotný servis, čo znamená, že je vždy pripravený pomôcť a poradiť bez ohľadu na to, ako sa ich finančná situácia mení. Táto nepretržitá podpora je jedným z hlavných dôvodov, prečo sa klienti k nemu neustále vracajú.

Referencie a príbehy úspechu

Jurajovi klienti sú veľmi spokojní s jeho službami a často sa delia o svoje pozitívne skúsenosti:

Dominika Mária Bednarčíková: „Ak niekto potrebuje finančné služby, tak odporúčam jedine Prosight a Juraja, a to z dôvodu maximálnej spokojnosti. Spoločnosť má prehľadný systém a pracuje v prospech klienta. Juraj má profesionálny prístup, vyznačuje sa ochotou, dochvíľnosťou, odbornosťou, no nechýba mu ani ľudský prístup a pochopenie.“

Jana Čomová: „Veľká spokojnosť! S Jurajom som riešila veľmi dôležitú vec, čo je tvorba rezervy. Všetko bolo perfektne vysvetlené a prispôsobené mojim požiadavkám. Viem, že sa môžem na neho obrátiť s akoukoľvek otázkou alebo radou v oblasti financií!“

Juraj Regec: „Super spolupráca a vysvetlenie pri riešení poistenia rodiny/majetku a aj pri riešení škodovej udalosti. Rýchle, ústretové konanie.“

Frederika Rennerová: „S Jurajom Štefaňákom som veľmi spokojná, je ochotný, spoľahlivý a vždy mi dobre poradí, čo sa týka sporenia, dôchodku, rezervy. Všetko mám dobre zabezpečené a vždy mi volá o nové aktualizácie, čo je momentálne výhodnejšie.“

Viktória Olšavská: „Veľká spokojnosť! Juraj mi pomohol s cestovným poistením pred dovolenkou a viem, že vždy sa na neho môžem spoľahnúť a obrátiť s akoukoľvek otázkou ohľadom financií. Je ochotný vždy pomôcť, krásne všetko zrozumiteľne vysvetlí. Skvelá spolupráca.“

Iveta Valenčíková: „Pán Štefaňák, podľa mojich skúseností, je vo svojej práci trpezlivý ku klientovi. Páči sa mi jeho prístup, veci vie vysvetliť a v oblasti financií sa dobre orientuje.“

Aké služby ponúka Juraj Štefaňák

Financovanie bývania

Juraj pomáha klientom s celým procesom získania hypotéky, od prípravy stratégie na mieru až po výpočet budúcich splátok a hodnotenie ponúk rôznych bánk.

Poistenie

Nastavuje poistenie, ktoré klientom poskytuje pokoj v ťažkých časoch a chráni ich finančné zázemie. Pomáha nájsť najlepšiu ponuku na trhu, či už ide o poistenie osobné, vozidla, nehnuteľnosti alebo majetku.

Investície

Zameriava sa na investície klientov, či už ide o jednorazové investovanie alebo sporenie do fondov. S jeho certifikátom finančného poradcu zabezpečuje klientom tie najlepšie možnosti na investičnom trhu.

Refinancovanie úverov

Pomáha klientom zredukovať svoje dlhy a zjednodušiť život tým, že získajú prehľad o svojich úveroch a znížia mesačné splátky.

Dôchodkové plánovanie

Juraj pomáha klientom zorientovať sa v slovenskom dôchodkovom systéme a pochopiť, čo skutočne znamenajú jednotlivé piliere.

Ochrana majetku

Poskytuje klientom komplexnú ochranu majetku, aby mali istotu, že ich investície a majetok sú v bezpečí.

Práca finančného poradcu je náročná, ale zároveň napĺňajúca. Juraj Štefaňák je príkladom toho, ako odborný a individuálny prístup môže viesť k dlhodobým úspechom a spokojnosti klientov. Jeho príbeh a výsledky ukazujú, že s odhodlaním a profesionalitou je možné dosiahnuť veľké veci.

Juraj neustále pracuje na zlepšovaní služieb a poskytovaní čo najlepších finančných riešení pre svojich klientov. Ak hľadáte odborníka, ktorý vám pomôže dosiahnuť vaše finančné ciele, Juraj Štefaňák je tým pravým človekom na správnom mieste.

Nezabudnite nás sledovať na sociálnych sieťach.

Autor príspevku

Juraj Stefanak
Financial Advisor, Juraj Stefanak
Viac o autorovy

Financiám sa venujem 6 rokov na plný úväzok. Pomáham svojim klientom v oblasti financií a neuzatváram s nimi len zmluvy. Zakladám si na individuálnom, ľudskom, profesionálnom a čestnom prístupe. Snažím sa vžiť do Vašej situácie a nájsť pre Vás tie najvhodnejšie riešenia.

Blog

Ďalšie články

September 6, 2024
4 minúty čítania

Všetko, čo potrebujete vedieť o odchode na dôchodok: Stratégie pre bezpečnú budúcnosť

Tu je niekoľko základných otázok a tipov, ktoré vám pomôžu s plánovaním odchodu na dôchodok.
August 30, 2024
3 minúty čítania

Praktické tipy na vytvorenie rozpočtu: Vybudujte si pevný finančný základ

V tomto článku sa podelíme o praktické tipy na vytvorenie a dodržiavanie rozpočtu, zdôrazníme dôležitosť sledovania výdavkov, stanovovania finančných cieľov a ponúkneme rady, ako prispôsobiť rozpočet meniacim sa okolnostiam.
August 23, 2024
4 minúty čítania

Máte plány pre prípad neočakávaných udalostí? Zistite, aký je význam núdzových fondov

Núdzové fondy sú základným pilierom osobných financií a ich význam nemožno preceňovať.
  • Žiadne záväzky
  • Bez skrytých poplatkov
  • Bez zmlúv

Objednaj si svoju bezplatnú konzultáciu už dnes

Poskytnem Vám odborné rady a pohľad na vaše financie, ktorý ste možno prehliadli. Získate tak jasný obraz o svojich možnostiach a potenciálnych rizikách.